Vattengympa, ny sjukgymnast och Lyrica

I dag har jag haft ytterligare en bra dag med smärta under kontroll. Jag har jobbat fyra timmar och det gick bra. Sedan vilade jag utomhus på en bänk i ca en timme för att sedan gå till gymmet. Där gjorde jag några övningar och gick på ett vattengympapass. Jag har nog blivit mindre rörelserädd efter rehaben och jag försöker röra mig så naturligt som möjligt.  Sedan sölade jag omkring och duschade och bastade i säkert en timme.

I morgon ska jag träffa en ny sjukgymnast, vilket ska bli lite spännande. Hoppas det är någon som jag kommer tycka om. Personkemin är ganska viktig tycker jag. Jag vill verkligen ha en sjukgymnast att gå till då och då. Inte så ofta kanske, men kanske en gång i månaden för lite uppföljning och stegring av övningar.

I övrigt har jag bestämt mig för att ge medicinen Lyrica en chans. En läkare på Rehabstället frågade om jag inte ville testa den och nu ångrar jag mig lite att jag inte gjorde det när jag gick där. Nu ett par månader senare har jag däremot tänkt klart (seg) och känner att det nog kan vara värt ett försök för att jag ska klara lite ökad belastning framöver. Den kan ha väldigt tråkiga biverkningar men å andra sidan är det väldigt tråkigt att ha ont varje dag! Jag funderar även på att testa att göra en nervrotsblockad. Jag funderar mycket nu helt enkelt.

God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s